Accu hefmagneet | BM 3.600 kg (voor vlak materiaal)

Nog 1 beschikbaar
Ordered on working days before 12:00 pm, shipped between 0 and 1 working days
7.633,53 € 6.308,70 € 8.980,62 € 7.422,00 €
+

Accu hefmagneet | BM 3.600 kg (voor vlak materiaal)
has been added to your shopping cart
View your shopping bag
Accu hefmagneet | BM 3.600 kg (voor vlak materiaal)
De gevraagde hoeveelheid is niet beschikbaar
Sluiten
  • 30 dagen bedenktijd
  • Onze chat en klantenservice is 5 dagen per week open!
  • Gratis advies van échte hijs- en hefspecialisten
  • Uw certificaten altijd en overal digitaal beschikbaar

Gegevens

Ontdek de krachtige BM Hefmagneet - Til en verplaats lasten met gemak!

De BM Hefmagneet is een innovatieve oplossing die speciaal is ontworpen voor het moeiteloos tillen en verplaatsen van lasten met een vlak oppervlak tot wel 10.000 kg (50 mm). Met zijn indrukwekkende capaciteit en veelzijdigheid, is dit de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare hefmagneet.

Het BM 5000 model is uitgerust met twee verschillende 2500 type hefmagneten, waardoor het tillen en verplaatsen van grote lasten een fluitje van een cent wordt. Maar dat is nog niet alles - de BM 3600 is perfect voor het tillen en verplaatsen vanaf 3 mm en dikker. Zijn veelzijdige tilmogelijkheid maakt het mogelijk om platen van 2400 x 1800 mm te tillen vanaf slechts 3 mm dikte, en zelfs platen van 6 x 3 meter met een dikte van 25 mm!

Een uniek kenmerk van dit model is de "Tip-off" functie, die het mogelijk maakt om meerdere platen één voor één te demagnetiseren tijdens het tillen met de accu hefmagneet. Dit biedt ongekende precisie en controle bij het verplaatsen van materialen.

Veiligheid staat voorop bij de BM Hefmagneet. Het vereist het indrukken van twee schakelaars om de last los te laten, wat per ongeluk loslaten voorkomt. Bovendien is er visuele en akoestische beveiliging bij een lage accuvoeding, zodat de status van de hefmagneet bekend is bij de gebruiker.

Het gebruiksgemak wordt verder vergroot dankzij de duidelijke led-aanduiding van het accu-laadniveau en wanneer de magneet is ingeschakeld. Met een extra drukschakelaar aan de voorzijde wordt het tillen en verplaatsen een intuïtieve ervaring.

Daarnaast beschikt de hefmagneet over een EU-stekker en wordt deze geleverd met een afstandsbediening die voorzien is van een handige clip voor bevestiging aan een riem. Met een extra opbergvak voor de afstandsbediening en kabels blijft alles netjes en georganiseerd.

Bij de aankoop van de BM Hefmagneet zit standaard een EKH-certificaat, wat de kwaliteit en veiligheid van het product garandeert. En geen zorgen over de levering - dit product wordt altijd geleverd met palletvracht, veilig verpakt in een stevige houten fly-case.

Op zoek naar een betrouwbare, krachtige en veilige oplossing voor het tillen en verplaatsen van lasten? Dan is de BM Hefmagneet de ideale keuze. Haal vandaag nog het meeste uit hef- en verplaatsingswerkzaamheden met dit onmisbare hulpmiddel.

  • Type: BM
  • Haak: Vast hijsoog
  • Merk: Walmag
  • WLL: 3600 kg
  • Veiligheidsfactor: 1:3
  • Norm: EN 349

Meer informatie

Meer informatie
SKU 516.BM.3600
Merk Walmag
Weight 180
Verzendmethode Pallet

About

More about Walmag

Walmag is een Tsjechische fabrikant van tophefmagneten, magneten voor het vastklemmen tijdens bewerking en demagnetiseerders. Wij bieden reparaties en opknapbeurten voor al onze technologieën, zowel binnen als buiten de garantie.

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikservaring te bieden.